Sovmorgon.

Idag har jag sovit lange och bara slappat har hemma, kommer inte ihag sist jag hade en san har dag! Har hela huset for mig sjalv vilket innebar att jag har kunnat lyssna pa hog musik :)

Ikvall ska jag hanga med Anna, antligen!! Vi ska bara ta de lugnt, ga ut och ata vilket innehaller massa skitsnack. Sa himla skont att bara fa prata av sig om allt och inget.

Nej, nu borde jag ta tag i mig sjalv och ga in i duschen men tv:n lockar en hel del. Far se vad som hander, jag har ju inte brattom idag!

PUSS

Lovely sunday!

Har precis kommit hem fran den basta sondagen som jag har tillbringat med den mysigaste Anna! Jag har alltid klassat sondagen som den trakigaste dagen, men idag fick jag andra min uppfattning om det.

Dagen borjade med sovmorgon och en god frukost. Sen motte jag Anna i huntington dar vi hittade en toppen affar med massa snygga (annorlunda) klader som vi alskade! Var inne i den affaren i 2 timmar, haha. Dar rok varan vecko lon gumman:) Efter det strosade vi runt pa stan sen blev det middag pa en mexikansk resturang, avslutade sondagen med bio (step up 2) sjukt bra film, och sjalvklart en kaffe pa starbucks innan hemfarden. By the way sa satt vi och pratade svenska hogt och tydligt eftersom ingen forstar men da kommer det fram en man som sager hej pa svenska. Han pratade pa i typ en kvart sedan gav han oss sitt visitkort sa vi kan hanga med honom ut i city pa alla kandis klubbar, vilket vi aldrig bangar.. haha.. Amrikanare ar sa sjukt trevliga!

Hoppas att ni har haft en mysig sondag dar hemma! Nu ar det laggdags, en ny arbetsvecka vantar :) Godnatt puss pa er alla!

image6

 You're the best! <3

SPICE GIRLS - Sa sjukt bra konsert!

image1

image3

image4

SNOW..?!

Japp det stammer... Idag har det varit massa sno har i NY, usch! Som tur ar sa regnar det nog bort under natten.
Jag och Jessica hade dock en jatte mysig dag i snon, vi gjorde en jatte fin snogubbe sen kollade vi pa film och drack varm choklad :)

Sa kvallen blev jatte lugn, middag med familjen sen kopte jag ELLE som jag nu ska satta mig och lasa, har tant massa ljus sa jag riktigt kan mysa har hemma! Amrikanare blir helt hysteriska bara det ar lite sno pa marken, alla stannar hemma.. haha.

I morgon eller pa sondag blir de city for mig och Anna! Shopping och forhoppningsvis nagra goda drinkar... Annars ar det inget speciellt som hander i helgen.

Hoppas att ni har en toppen helg dar hemma :) Tanker pa er!

Finally.

Antligen har jag gjort en blogg! Tog lite tid....
Just nu sitter jag pa mitt rum men massa doft ljus, lyssnar pa foo fighters och bara myser :)
Har haft en mysig middag med familjen och Anna(som i morgon aker till Carlifornien), kommer sakna dig sa gumman! Kommer verkligen bli tomt har "hemma" utan dig.... Men som sagt, pa aterseende inom 3 manader!

Igar va jag, Louise och Annorna pa SPICE GIRLS pa madison square garden. Sjukt bra! Kanndes som man va 10 igen och stod framfor spegeln och mimade.. Vi kunde ju sjalvklart alla latar utantill..

Hoppas att ni mar bra hemma i Svergie, saknar er alla saaa! Jag och Anna firade en manad i USA i gar.

RSS 2.0