Margaritas.

Godkvall mina sotnosar.. Hoppas att ni sover gott dar hemma och att ni har haft en underbar helg!

Min helg har varit fantastisk. I fredags var jag ute och at med familjen sen akte jag hem till Anna, vi lyssnade pa coldplay och pratade om livet. Jag kan inte beskriva hur glad jag ar att jag har dig hjartat!

I lordags jobbade jag en timma pa morgonen sen kom Anna och hamtade mig sa akte vi till marshalls och shoppade lite, jag fyndade en kofta fran juicy. I lordagskvall var vi bjudna pa middag hemma hos Govinda sa vi gjorde i ordning oss hemma hos Anna samtidigt som vi drack en kall ol ute pa balkongen! Kvallen var sa himla lyckad! Jatte god mat och sjukt goda men starka margaritas, blev kanske en for mycket :) Govindas vanner var underbara och det ar alltid lika roligt att traffa nytt folk!

Vaknade upp i morse med huvudvark, cravings for allt onyttigt som finns och ingen ork for att aka in till city som var planerat. Vi satte pa oss varldens skonaste mysklader och akte till "Sweet Mama's" som ar ett typiskt amerikanskt diner. Jag at vafflor med jordgubbar och glass till frukost - MUMS! Akte tillbaka hem till Anna och la mig framfor tv:n. Dar lag vi i nagra timmar och kollade pa film och at godis, saknade svenskt godis!! Mysig bakisdag.....

Nu ska jag forsoka sova sa jag forhoppningsvis blir piggare tills i morgon nar jag ska ta hand om Jessie hela dagen.

Lite bilder fran helgen.




Charlie's angels med "Drew Barrymore" i mitten!


Skal alskling!

PUSS♥

Thursday.

Imorse osrengnade det ute nar jag vaknade sa vi tog det ganska lungt pa morgonen. Vi akte hem och hamtade kusinerna sen akte vi alla pa bio vi sag en cool 3D film :) Efter det at vi lunch, jatte mysig dag!

Kunde inte halla mig fran min fru langre an en dag som vanligt sa jag motte upp henne ikvall i huntington. Vi at en mysig middag sen satt vi och drack kaffe och snackade pa en parkbank som vanligt :) Alltid lika roligt att sitta och kolla pa alla roliga manniskor har! Vissa ar riktiga notter assa, haha! Forsokte planera helgen lite men vi kom inte sa langt. Vi ar iaf bjudna pa middag pa lordag hem till Gogo, det ar kusinernas nanny. Ska bli jatte roligt, ata mexikansk mat och dricka goda margaritas! Har ni dar hemma nagra roliga planer infor helgen?


Dagens outfit:
Klanning - Twelve by twelve (Sienna Miller)
Skor - Steve madden

AWESOME!

Kanns som om jag alltid sager att mina helger har varit dom basta ever! Kanske ar for att det alltid stammer :)

Jag jobbade fredag kvall, Anna, jag, Jessica och Lindsay(kusinen) hade en riktig amerikansk tjejkvall med pizza, glass och film! Det var hur mysigt som helst... Jag akte med Anna hem och sov dar :) Pa lordagen akte vi tidigt till stranden men eftersom det var 36c och stekande sol var det ganska svart att ligga dar sa vi akte hem efter bara ngn timma.
Fixade i ordning oss sen var det city som gallde :) Forst akte vi hem till Patrick sen gick vi darifran till Wiskey bar pa W hotel och drack varldens godaste mojito. Tanken var att vi skulle aka till 230 fifth en rooftop bar men det var 2 timmars lang ko sa vi skippade det. Vi gick till rosebar istallet och hade en jatte fin utsikt men inne istallet. Jag blev skujt danssugen sa vi drog till Nikki midtown som ar en club! Anna och jag dansade pa scenen och hade hur kul som helst! Patrick sag inte lika road ut i hornet med sin ol, haha! Som tur va dok Magnus och hans kompis Hendrik aka Farmen Henke upp och gjorde kvallen annu battre :) Alla stod och kollade pa hur vi fyra gjorde en egen liten ring och dansade en i taget.. Helt crazy men sa javla ball! Kvallen slutade med en skon efterfest hos Farmen Henke, kunde inte blivit battre!

Jag och Anna vaknade dagen efter hyffsat bakis och spenderade hela varan dag med onyttig bakis mat i union square park. Skrattade och disskuterade ALLA detaljer fran kvallen! Kom hem ganska tidigt sa tog jag bara en snabb dusch sen akte vi in till huntington och sag "Mamma Mia". Mamma jag haller verkligen med dig, den var underbar! Alskar den!! Anna och jag satt och sjong alla latar hogt och apploderade nar vi sag saker som var svenskt. Hade ngn kunnat gora sa i Svergie utan att skammas ihjal...?! Tack for att du ar sa osvensk min underbara Anna, haha :)



Redo for en party kvall pa stan!


Anna och Patrick.


Jag och min alskling utanfor Wiskeybar :)


Ett battre partygang far ni allt leta efter, hade huuuur kul som helst!


Magnus, Jag och "Farmen Henke" pa Nikki!


Henke posar som aldrig forr pa efterfesten at his place!


Hhmmm vad hande dar liksom...?! Haha.. Magnus ar en slyna!


Anna och jag bakis i parken  - varldens mysigaste dag!

Pauline min alskling..... Kanndes sa himla skont att fa prata med dig idag!! Jag saknar dig sa himla mycket, du ar bast - glom aldrig det!

Can't wait!

Jag kom precis hem fran en skon kvall med ice coffe och glass :) Imorgon ar det fredag sen pa lordag ska jag och Anna dra in till manhattan och gora stan osaker! Vi bestamde precis med Anna's hostmom's kusin att vi ska forst ga till 230 fith som ar varldens collaste rooftop bar och sen far vi se vad som hander! Jag ar sa excited!! Jag har redan borjat prova ut outfit, alskar nar man ar sa taggad sa man bara vill att dagarna ska flyga ivag!

Hoppas att alla dar hemma har roliga planer for helgen........ MISS YOU♥

Gossip.

Mina solstralar dar hemma......... Idag har jag tankt pa er alla och saknat er saaa!! Hur har eran helg varit?

I fredags var jag och Anna pa en sjukt bra resturang som heter "Prime" som ligger i Huntington harbor. Det var helt underbart vi satt dar och at en sallad drack ett glas vin och sag solnedgangen samtidigt som alla kom in med sina lyxbatar! Dar kan man hitta sitt greencard vill jag saga ;) haha... Efter det blev det en glass fran "ralph's italian ice" pa en parkbank i Huntington - MYS!

Hela lordagen spenderade jag med familjen pa beachcluben.... Vi bestallde mat pa kvallen och hangde pa stranden/ cabanan till kl.21 :) Sen var jag ganska trott sa jag stupade i sang! Upp tidigt pa sondagen, Annisen och jag akte in till city och kunde sjalvklart inte lata bli att svanga in pa forever21 hur mycket vi an har sagt att vi ska forsoka spara lite! Vi kom darifran med varsin byxdrakt forsta gangen som vi har kopt nagot likadant aven fast vi alskar samma klader. Jag fick med mig en underbar klanning ocksa, den bara tillhorde mig! Resten av dagen hangde vi dowtown i union square park, vi kopte en god sallad fran wholefoods sa satt vi i skuggan och spanade pa alla manniskor och pratade om livet :)


Den nya hatten hangde med till en lovely dag i parken!

Nu ska jag ata middag sen blir det gossip girl ikvall(reprisen), jag antar att ni dar hemma ocksa ar beroende!

Puss puss to you D ;)

Tonight is the night.

Ikvall ska jag och min Anna ga ut och ata nagon riktigt god middag och bara ha massa tid med varann, sitta och snacka heeeeela kvallen! Fia och Helena akte hem igar :( Det var hur roligt som helst att lara kanna er tjejer! Jag ar saker pa att vi ses igen i Svergie :) Annars ar det inget nytt som har hant har, jag har hangt en del med min familj denna veckan och haft det underbart!

Imorgon blir det beachen sen pa sondag hang i soho! Hoppas ni far en toppen helg dar hemma, och tack for alla kommentarer alsklingar. Det varmer verkligen i hjartat att lasa att ni tanker pa mig! Jag sakner er och tanker pa er dagligen, ni ar det basta som finns♥

Puss pusss

Best week!

Det ar sondag kl ar 19.30 och jag har precis tagit en dusch, ska snart krypa ner i sangen och lasa en bok som min host dad gav mig igar. Jag tankte skriva om min undebara vecka med varldens goaste tjejer - Anna, Fia och Minda :)

I mandags blev det shopping for hela slanten! Vi akte till century21 som har massa rea efter det akte vi till roosefieldmall och shoppade lite mer :) Pa kvallen var vi helt slut efter den langa dagen sa vi hangde bara hemma och at glass och kollade pa film, MYS! I tisdags vakanade vi tidigt och akte sjalvklart in till city, vi tillbringade dagen downtown i SOHO med shopping, fika och massa kommentarer at alla manniskor som man hittar dar nere. Anna hade snackat med tva killkompisar fran Linkoping sa vi motte upp dom senare pa kvallen och borjade med en drink pa den "snurrade baren" sen blev det lite party pa deras hotellrum. Helt sjukt att alla fran Linkoping ska befinna sig i NYC samtidigt! haha.

Onsdag var Annas fodelsedag sa jag kopte med mig bagels och akte hem till henne pa morgonen, vi at en jatte mysig frukost ute pa altanen med presentoppning. Jag ska bjuda Anna pa Coldplay konserten i NJ i oktober!!! WEEIII :D Vi akte till beachen och hangde dar hela dagen, pa kvellen var det menat att killarna skulle komma pa middag hos Anna men det var knas med telefonerna sa vi hade inte pratat med dom pa hela dagen men vi tjejer hade en jatte mysig middag med goda drinkar! Torsdagen var lite svarare att ta sig upp ur sangen, men sova kan man gora nar man ar dod! Vi akte in till city och hade tankt att ga upp i emperie och gora lite turistsaker men vantekon var allt for lang sa det slutade med shopping, en underbar lunch i Central park  och bara strosa omkring i stan.

Fredag var 4th of July har som ar Amerikas nationaldag, vi var bara hemma och slappade pa dagen sen borjade partyt ganska tidigt. Vi akte med Anna's host mom's bror till en fest med hans vanner och vi hade sjukt kul! Som vanligt ar alla amerikanare sa trevliga och spontana sa kvallarna blir alltid roliga! Igar jobbade jag ngn timma pa morgonen sen kom tjejerna och hamtade upp mig sa hade vi en jatte mysig dag i huntington, vi sag sex and the city - man kan aldrig fa nog av den filmen! Sa sjukt bra verkligen!! Kvallen slutade med nagra drinkar och kedjerokning ute pa altanen :)


Vi fyra nere i SOHO.

 
Helena och jag pa den snurrande baren.


Finaste systrarna!


Skona Linkopings-killar!


Vi tre pa Anna's fodelsedags party :)


Mys i Central park.


Central park med tjejerna.


Jag och mitt allt pa 4th of July! Underbart att fa fira det med dig alskling!


Sjuk kvall :D haha

RSS 2.0