Can't stop dreaming about you...





- Guy Berryman, who plays the bass in Coldplay.


Sen jag sag denna sjukt snygga Guy pa Coldplay konserten kan jag inte sluta tanka pa honom!! Jag tror detta ar min blivande man... Fragan ar bara hur han ska hitta mig sa han kan fria?! I'm in love with a stranger......

MK & Ashley Olsen - LIVE!

OMG seriosly...... Jag skojar inte nar jag sager att jag var saaaa nara dom snyggaste tvillingarna idag!! Jag & Anna gick upp pa scenen dar dom signerade sina bocker, jag fick sjalvklart inte fram ett ljud for jag var sa nervos men MK sager - You two look beutiful! Jag trodde jag skulle do... Kunde jag sagt nagot tillbaka?! Blir sa trott pa mig sjalv, haha!

Efter boksigneringen blev det lunch pa republic sen gick vi fifht ave upp och shoppade lite, kopte en koft/klanning fran H&M. Vi gick till saks fifth ave for jag skulle kolla pa ett par uggs som jag tankte mysa med i vinter, vem tror ni vi sag?! Serena's mamma i gossip girl's!! Anna och jag blev stumma ytterligare en gang, hon bara kollade mot oss och log.. Hade det varit Chase skulle jag inte tvekat en sekund pa att ga fram.. Eller det vet man val aldrig sa nervos jag verkar bli!


Tyvarr ingen bra bild... Vi stod dar idag!! Pa scenen!!


Hmmm?? Utanfor barnes & nobles NYC.


Sa fin! Alskar boken!


YEAH!! Det ar inte alla som har den har autografen i sin bok!


Sa sjukt snygg!!


Koft / klanningen jag kopte idag.


Nu ska jag lagga mig, upp tidigt i morgon for nu ar det slut pa min semester vecka! Min familj ar i full gang med att valja en ny au pair - mycket blandade kanslor.... Vill aka hem samtidigt som jag vill stanna for evigt! God natt babes..

NYC visit.

Igar sa jag hej da till mamma & Hanna efter en underbar tid med dom inne i NYC :( Sorgligt... Som tur ar det bara 3 manader kvar tills jag traffar dom igen!

Vi hann med allt kanns det som, blev ganska stressigt dock, det finns ju sa mycket att se och uppleva i denna staden. Vi gjorde turist saker, shoppade, hade mysiga middagar och massa annat kul! Onskar bara att ni hade kunnat stanna sa mycket langre!


Jag med min underbara mamma forsta kvallen!!


You're the best!


Mamma & Hanna utanfor flatiron building.


Upptown fran empire - vackert!


Du ar finast i varlden lil sis!


Love you Mammi!


PUSS ♥


Hahaha... snyggt! Frihetsgudinnan :)


Lost pa times square?! :) Pa vag upp mot "The view"


Flams + goda drinkar i den snurrande baren!


Snart blir det ice skating i central park.


Jag vill krama dig hela tiden!!


Yummie cupcake fran magnolia bakery!


Hannisen pa Carrie's trappuppgang :)

Jag saknar er sa himla mycket!! Tack for en underbar lang helg med er!

Igar efter vi sa hej da pa JFK airport akte Anna och jag till New Jersey for att se Coldplay. Det var helt magiskt, man maste ha upplevt det for att forsta kanslan nar hela publiken sjunger "fix you" och "hardest part" det kom allt en tar... Jag var sa lycklig nar jag kollade till hoger och sag min underbara Anna med varldens leende! Hon behover aldrig saga nagot for att gora mig glad hon behover bara finnas dar. Nar vi lamnade flygplatsen och jag hade tarar rinnande fran kinden klappade hon mig pa axeln och allt kanndes sa bra! Igar var det en valdigt kanslerik dag..... Tack for att du fanns vid min sida Anna!


Chris Martin ar bast!! Konserten slog allt....... ALLT!

I morgon blir det CITY! MK & Ashley signerar sin bok i union square, Anna och jag ska dit! Tank vilka underbara manniskor jag har varit med / sett under en veckas tid! Jag ar lycklig!

TODAY!

Nu ska jag aka till JKF airport och hamta min finaste mamma & syster :) Jag har langtat sa himla lange efter denna dagen!! Efter vi kommit till ratta ska vi till 34th street och shoppa lite! Den storsta forever21, steve madden, bakers, victoria's secret m.m. finns dar! Sen blir det en drink i den snurrande baren "the view" i mariotte marquee efter det middag!



Idag har jag pa mig:
Tunika - Gina tricot
Vast - Forever21
Nitskarp - Vintage
Smycken - Thomas sabo & marc by marc jacobs

Nu maste jag kila...... LOVE!

Tomorrow lovers!

Kom precis hem fran en fika pa starbucks, var ju tvungen att prata av mig om alla kanslor som jag har just nu! I morgon kommer min mamma & syster och jag har nog aldrig varit gladare i hela mitt liv! Det ska verkligen bli helt underbart att fa visa dom city och allt som jag alskar, dom ska antligen fa traffa Anna och min vardfamilj. Jag kan fortfarande inte fatta att jag ska mota dom pa flygplatsen i morgon :)


Idag hade jag pa mig:

Palsvast - vintage
Troja - H&M
Jeans - miu miu
Vaska - vintage

Nu sitter mamma & Hanna pa flygplatsen! SNART ses vi ♥ Godnatt cupcakes!

9 months!

Yes det stammer.... Idag firar Anna och jag 9 manader i USA sjukt eller?! Vi akte den 21:a januari men vi firade idag. Har varit inne i city hela dagen sa nu varker det i bade fotter och ben kan jag saga men det ar inget att klaga over. Vi traffade Anna's underbara kompis Becka och hennes pojkvan Par - Varldens GOASTE!

Den underbara dagen borjade med shopping pa vintage marknaden (som vi aldrig far nog av), sen gick vi bleeker ner mot soho dar vi stannade och at lunch pa en thai resturang. Slog pa stort och firade med en flaska champange! Sota Becka bjod oss eftersom hon fick lite extra pengar i planboken pa marknaden, mannen hon handla av raknade fel :)

Vi strosade runt i soho och shoppade lite till sen blev det fika innan vi gick hela vagen upp mot stationen for att ta taget hem. Tack tjejer for en oforglomlig dag - onskar dagen kunde upprepats varje dag!!



Nojda jag var ju tvungen att ta pa mig min palsvast direkt!


Har kan man fynda! Jag & Anna ar nu kanda som dom svenska tjejerna :)


Jag och fina Becka!


Skal for 9 manader min alskade fru! Inget utan dig.....


Finaste tjejerna skalar for livslang vanskap!


Dagens kop:


Palsvast - vintage.


Spegel - Marc by marc jacobs.

Pa onsdag kommer mamma & Hanna, fortfarande helt ofattbart men jag langtar

Powerwalk in Northport.

Nar vi sager ett glas vin blir det snarare 2 flaskor..... Hade hur kul som helst! Inte lika roligt att vakna upp med sprangande huvudvark dock, efter kaffe och pannkakor gick vi ut pa en promenad med Elle i vagnen.

Vadret var helt underbart och Northport var sa himla fint nu nar hosten ar har. Vi kopte lunch och myste downtown vid hamnen! Allt kanndes mycket battre efter en uppfriskande promenad.





















Lite bilder pa hur fint Northport ar..... Hoppas ni har haft en mysig hostdag dar hemma!

Ikvall har jag och rattan myst framfor tv:n. Nar jag kom hem idag fick jag varldens kram och hon sa att hon hade saknat mig! Da blir man sa himla glad och mer ledsen over att snart ar allt over :(

I morgon blir det antligen CITY med hjartat! Vi ska traffa Anna's basta van Rebecka som ar i NYC med sin pojkvan. Det ska bli sa himla roligt, hon verkar toppen! Hade aven planerat en vin brunch men Hendrik och Magnus men vi tar det som det kommer... Vem vet kanske blir middag istallet ;)

Sov sa gott, Puss & kram

Vin kvall :)

Nu har jag stadat HELA rummet och slangt massa skit.... Sa himla skont att fa de gjort!

Ikvall bar det av till frugan med en flaska rott! Det ska bli underbart alskling och fa dricka vin och snacka massa skit :) Det roliga ar att Anna och jag vill exakt samma saker sa vara framtidsplaner tillsammans ar oslagbara! An sa lange ar planera - jobba pa ngt lager i norge - RESA - flytta ihop / plugga i sthlmn. Anna och jag ska bli sambos!!
Kanske blir det ngn andring har och dar pa vagen men det ar iaf vad vi vill!

Hoppas ni har en mysig fredagskvall dar hemma! Puss & kram till mina anglar......

No words....

Det finns inga ord for hur snygg MK Olsen ar! Varje gang jag ser en bild pa henne blir jag sa avundsjuk och onskar jag kunde fa vara i hennes skor...  Nu ar det inte sa langt kvar tills vi ser henne live!! Hon & Ashley signerar sin bok pa barnes & nobles den 28:e okt i union square, missa inte det


MK och pojkvannen Nate lunchade i west village 13/10.


Bilder: http://theolsentwins.webblogg.se

LOVE!!


Donuts!!

Jag kom precis hem fran en mysig date med frugan. Ikvall blev det sushi pa varat favoritstalle, otippat? :) Vi bada hade sjuka cravings efter donut's sa vi kopte med oss varsin och gick till starbucks och fikade... Jag vet att det ar lite fult att kopa med sig fran nagot annat stalle och sen satta sig pa starbucks, men notterna brevid oss var varre. Dom hade kopt med sig pizza och knappast en kaffe eller nagot annat fran starbucks, haha!


Anna skulle vara lite lustig innan hon var "tvungen att hugga in"!!
Tack for att du finns baby! Vad skulle jag gora utan dig?

Nu ska jag krypa ner under tacket och kolla pa den spannande finalen av project runway! Godnatt ♥

Packa?!

Seriously... Hur mycket skit har jag kopt under mitt ar har i NY? Jag kan ju knappast saga att jag ar nojd med alla kop heller, eller jag var nog ganska nojd nar jag val kopte det :)

Fragan ar bara hur jag ska fa med allt hem... Mamma & Hanna far helt enkelt ta med en hel del! Det jobbiga ar bara att jag maste ha mina vinterklader nu + sommarklader sen nar vi drar till Hawaii, ORKA!!!

Sa blir det nar man alskar klader och shoppa! Jag tanker ju knappast ge upp mitt storsta intresse, jag matse bara lara mig att kopa plagg som jag verkligen vill ha.. Inte latt!


Allt ar en stor rora... Lat inte ogat lura er for det finns mer!

Nu ska jag ta tag i det har och forsoka sortera lite, som vanligt tror man att man kommer anvanda allt 100ggr mer vilket kommer sluta med 1-2 ggr!
 
Hoppas ni alla har en bra onsdag :) Ikvall ska jag antligen traffa frugan - langtar! Pus

Were do you hide...?

Jag undrar vart dessa tva snyggingar haller hus inne i NYC.... Nagon som vet?! Jag laste att dom bor tillsammans i chelsea. Igar nar jag pratade med Anna sa sa hon: "Du.. jag googlade forut pa vart Chase och Ed bor men det kom inte upp" Haha! Du ar for go gumman! Det blir nasta uppdrag... Vi MASTE hitta dom!!


(Chase & Ed walking in SOHO)


Nu har jag druckit upp mitt kaffe... Ut i det kyliga vadret och hamta J vid bussen! Puss & Kram

I never want to leave Manhattan!

Varfor var det sa jobbigt att sitta pa taget hem ikvall med santogold spelandes pa MP3:n?!
Nasta vecka har jag varit har i 9 manader vilket innebar att jag bara har 3 manader kvar! Kanslorna kommer nu, valdigt blandade ar dom!

Hur ska  jag kunna klara mig utan Manhattan? Utan min Anna 15 minuter fran mig? Men varat liv ar inte slut annu och jag tror ar en lagenhet pa bleeker st ar varat ode! Du & jag med vara vintage tidningar, doftljus, massa kaffe och en dubbelt sa stor garderob!

Idag har varan dag varit helt underbar. Vi gick till vintage marknaden pa 25th st mellan 5-6th ave. Dar hittade jag ett nitskarp som jag har tankt ha till min pals sen kopte vi 2 tidningar, en fran 1964 och en fran 1970 massa bra inspiration! Det blev ju sjalvklart thaimat till middag pa bleeker st sen satte vi oss pa en trappa och njot av solen och vara nya tidningar! En man kom fram och gav oss massa fina komplimanger, 5min senare kom han tillbaks med varsin mandelcroassiont - Hur fint va inte det? Men tyvarr blev det papperskorgen for dom, vi hade sana sjuka cravings efter magnolias cupcakes :) Kaffe + cupcake ar den basta avslutningen pa en underbar dag inne i city!



Dagens outfit:
Tunika - forever21
Solglasogon - Gucci
Vaska - Vintage
Armand + halsband - Anna's


Ar detta varan trappuppgang hjartat?


Kaffe + Vouge..... LOVE!


Soulmate.....♥






Dagens kop.


Tunika / Klanning - Forever21


Vast - Forever21, Skarp - Vintage


Tidning - vintage, Strumpbyxor - H&M

The BEST sister!

Jag blir lyckligare dag for dag over att ha en sadan underbar lillasyster som jag har!! Hon ar varldens finaste..... Tank att min Hannie har blivit sa stor sa vi kan prata massa hemlisar om allt som hander hemma i Onsala nu nar jag ar borta. Hjartat jag ar sa otroligt glad for att jag har dig..... Min karlek kan inte beskrivas med ord ♥YOU & ME - ME&YOU ♥



 

Bara 2 VECKOR kvar till ni kommer nu............ Tror ni jag langtar ihjal mig eller?!


School girls!

Nu ar det snart laggdags for mig och min fru Anna! Skeda ar val anda det mysigaste som finns! Nu har vi varit i "skolan" 2dagar i rad.... Uttrakande?! Svar JA! Alla trakiga au pairer + massa utdragna lektioner. Fast en hel del har faktiskt varit intessant och det ar roligt att se hur olika alla stater ar. Vi har traffat tva skona tjejer fran New Zeeland som vi har hangt med i helgen, resten vet jag inte riktigt vad dom sysslar med om jag ska vara arlig....


Frugan "Henke" ar redo for skolan!


Min nya jacka fran forever21.


Andra dagens outfit blev en kofta med en skon sjal over i hostkylan.


Seriously........ Hittar ni nagon snyggare, ring mig!


Karleksparet pa coffebreak :)





Imorgon ar det antligen sista dagen sen blir det forhoppningsvis middag och bio - ett rikttigt typiskt sondagsmys!

Puss och godnatt..... Karlek fran Linnea & Anna

Plugg.....

Hur lange sedan var det man pluggade? Kanske inte overdrivet lange men det var allt ett tag sedan.... Idag har Anna och jag gjort en uppgift som vi fick hemskickat pa posten. Vi ska namnligen ga en kurs denna helgen, nar man ar au pair masta man aven ga lite i skolan for att lara sig om kulturen. Inte alls roligt nar vi hade kunnat aka in till Manhattan istallet!

Innan pluggandet svangde vi forbi marshalls och shoppade lite. Jag kopte den har koftan fran BCBG, ett riktigt fynd! Blir massa mys-pys med denna pa i vinter! 



• XOXO •

RSS 2.0