Lika?

image53image55image56

Serioulsy........ Ar dom inte sjukt lika eller ar det bara jag som har Samuel i tankarna?

XOXO / Linnéa


I'm back.

Jag kom hem fran en awesome vecka i Disney World igar. Vi hade hur kul som helst, akte massa roliga roller coasters, var pa olika shower, safari, hade de underbart vid poolen m.m. Nu ar jag dock ganska trott efter en valdigt intensiv vecka sa det ar skont att vara tillbaka pa 6 maple!

Jag har saknat min fru sa himla mycke sa det forsta jag gjorde igar nar vi kom hem var att ringa Anna och aka direkt till Huntington. Helt underbart att fa traffa henne igen! Vi strosade runt i stan, kollade i affarer, at sushi sen akte vi hem och kollade pa tv.

image49
                    Cinderalla's castle.

image50
                     Jag och min van Kalle :)

image51
                     Sa har sag jag ut igar nar jag och frugan aterforenades!


PAULINE min underbara alskling!! Saknar dig........ Sa himla skont att fa prata med dig idag ♥

Packat & Klart!

Ska ga och hamta Jessica i skolan nu sen blir det en snabb lunch innan vi aker till flygplatsen :) Ska bli sa himla roligt att aka till Disney World! Imorgon blir det frukost med alla prinsessorna, can't wait...

Mammi hoppas att Paris ar underbart... Tanker pa dig!

Jag hor av mig fran disney ;) Puss puss

Alsklings Anna, hur ska jag klara mig utan dig i en hel vecka?! Detta maste vi ta igen nar jag at tillbaka, haha! SNART ar vi tva i San diego ocg glassar....

LOVE<3

Satte mig precis framfor datorn for forsta gangen under helgen. Har sagt hej da till min Linda idag :( Kan inte forsta att det kommer ta sa himla lang tid innan jag far traffa dig igen! Tack for allt under hela helgen familjen Sjogren. Vi har haft en helt underbar helg tillsammans. I torsdags blev det forst en drink pa "The view", det ar en bar som snurrar pa times square sa man ser hela city sen sag vi "The lion king" pa broadway den va awesome! Linda tog taget med oss hem till Long Island och spenderade hela fredagen i osregnet med mig och Jessica :) Blev sjalvklart den klassiska frukosten pa bagel masters sen akte vi till marshalls och shoppade lite, whole wheat pizzan till lunch sen hangde vi med Jessica hela dagen och pa kvallen blev det middag med hela familjen pa mim's. Efter middagen akte jag och Linda in till city, sprang in pa hotellet och gjorde i ordning oss lite sen tog vi ett gals vin pa stan och snackade om allt!

Lordags vadret var toppen sa det blev en hel dag i city! Vi gick genom hela stan och bara njot, shoppade och hade det jatte mysigt. Pa kvallen akte jag hem, tankte att dom kanske ville ha en familjekvall sa da akte jag hem till Anna och hade myskvall framfor tv:n.

Vaknade tidigt imorse for att aka in till stan och spendera sista tiden med Linda. Idag blev det lite mer shopping och fika sen ett sorgligt hej da :( Onskar att hon hade kunnat stanna kvar har foralltid!! Vi ses snart igen hoppas jag.. Hon ar mer an valkommen tillbaka!

Nar jag och Anna satt pa taget hem sa fick vi sant sug efter donken! Har inte atit det sen vi kom hit sa varan 4 manaders jubileumsdag firades pa donken i syosset med massa gott, nu mar jag dock sjukt illa med GUD va gott det var, haha!

image44
Med mina favorit tjejer pa "The view"


image45
Systrarna sotast pa Times square.

image47
This is our future cop Sweden!

image48
Fick antligen kopt dom snyggaste gladiatorskorna fran Steve Madden :)



Nu blir det Kardashian sen ar det laggdags for min del! Hoppas ni sover gott dar hemma..... PUSS


SURPRISE!

Idag akte jag till flygplatsen for att overaska min underbara van Linda! Jag vantade i 1,5 timma utan att opnna min mun och saga ett ljud.. Det kanndes helt seriost som om min mun var ihop limmad till slut! Anyway, efter ett tag ser jag ett blont yrvader pa langt hall, jag sringer fram och ger Linda den langsta kramen i varldshistorien! Tararna kom och jag kan inte beskriva hur mina kanslor var nar jag antligen fick traffa henne efter 9 manader.... Efter det tog vi en taxi till deras hotell sa checkade dom in sen var det bara stan som gallde! At middag pa en jatte mysig italiensk resturang tillsammans sen blev det hemfard for min del. Imorgon ska vi ga pa lion king pa broadway :)

Alskling det ar helt underbart att ha dig har ♥ Alskar dig!!!

Fab & Crazy.

Nu ar klockan 14.30 ska hamta Jessica hos en kompis snart, jag har haft hela dagen for mig sjalv! Inte fatt ut sa mycket av den dock men men, har i NY ar det gratt och regn idag... Antar att ni har sol och sitter med en kaffe pa ngn mysig uteservering just nu :( Gud vad jag saknar mina underbara vanner!

Min helg har iaf  varit lovely! Fredag var bara lugn, myste med Anna pa en bio. I lordags akte vi in till city borjade med en sallad och en drink uppe pa en rooftop resturang i midtown efter det akte vi till pieren dar varan boatcruise borjade(som holl pa i TRE timmar, hade rackt med en!). Det var roligt att se allting fran baten och se frihetsgudinnan men seriously alla dessa au pairer?! Vad hande dar liksom? Inte riktigt min grej med dom har uppstyrda au pair motena! Plus att varan formedling hade forsokt att para ihop alla oss au parier med amerikanska killar fran US army, alla killar var bara sjukt fulla och riktigt vidriga. INGET for mig!! Over till den posetiva biten :) Efter boatcruisen akte jag och Anna downtown till meatpacking district dar manga bra utestallen ar, vi hamnade pa buddha bar och hade hur kul som helst verkligen! Drack massa goda drinkar, dansade och minglade runt. I love it! Tack honey for en underbar kvall! Igar var jag ganska trott men slakten var har och firade mothers day sa det var god mat och vi hade jatte trevligt.


image38

image39

image40

image41

image42

image43
Efter en flaska vin ar hjartat och jag pa g for att party like rockstars!



Linda alskling kommer pa onsdag, 1,5 dag kvar tills jag antligen far traffa personen som jag saknar saaaa sjukt mycke!! Veckan framfor mig kan inte bli annat an underbar!

Puss puss pa er alla!


FREDAG!

Antligen fredag..... Igen... Tiden bara forsvinner har, veckorna gar sa himla fort!
Fredag ar nog min favorit dag. Sunflower bagel pa morgonen med en stor kaffe, jag far min veckolon och jag har masa roliga saker att gora hela helgen!

Ikvall blir det lungt, det lutar nog mot en bio. I morgon ska vi pa en boatcruise runt Manhattan och efter det blir det lite goda drinkar :) HOPPAS verkligen att det blir stralande sol i morgon, idag ar det namnligen gratt och regnigt har i NY. Aja nu ska jag trana innan min bastis kommer hem!

Puss puss, ha en toppen fredag dar hemma!

Picknick.

Kom precis hem fran Anna, ikvall hade vi picknick i Northport tyvarr var det ganska blasigt sa det var kallare an vad vi trodde. Vi slangde i oss maten sen akte vi hem och drack kaffe och kollade pa american idol! Sa det blev inte sa romantiskt som vi trodde det skulle bli :) Jag gor alltid samma misstag, sa fort det ar varmt sa vill jag gora alla sommargrejer pa samma gang! Anyway.... Det kommer fler picknick dagar framover!

image36
Honey i solnedgangen!

image37 

Nu ar det bara en vecka kvar tills jag far traffa min underbara Linda!! Jag langtar sa sjukt mycke......♥

Godnatt, puss pa er alla!


Bangs.

Idag nar jag vaknade kannde jag mig inte alls bra, nasan rann och mitt huvud exploderade! Sjalvklart bangar vi inte en shoppingdag for det.... Har ju tid att vila en annan dag! Sa jag och Anna akte till roosefield mall och shoppade lite, medans vi gick omkring i alla affarer bestamde vi oss spontant for att gora annu en forandring i vara liv. Vi letade upp en frisorsalong, fragade lite oseriost om dom hade tid vilket dom hade sa det var bara att satta sig i stolen sen var saxen i hogsta hugg! Jag klippte LUGG och toppade det lite och Anna klippte upp sitt har. Nu ser val mitt har lite halvdant ut men det blir alltid battre efter nagra dagar nar man har vant sig, Annas har blev super nice!


image34
Resultatet av min spontana klippning :)



image35
Dagens shopping - Levi's 501 shorts, resten fran forever21.


Ikvall var vi pa bio "Made of honor" jatte mysig film. Patrick Dempsey - Will you marry me?! Seriously...... Han ar varldens charmigaste!! Na nu ska jag sova och hoppas att min forkylning forsvinner och att Patrick blir min man en vacker dag! Sov sa gott med era skona tacken hemma i Svergie! Puss

Linnea min angel jag hoppas verkligen att du hade varldens basta 20ars dag igar, hade gjort vad som helst for att fa fira den med dig!!

RSS 2.0