Coldplay.

Jag satt och laste tidningen i morse nar jag drack mitt morgon kaffe, vad far jag syn pa?! Coldplay ska ha en free konsert i Madison Square Garden den 23/6!! Jag fick seriost tarar i ogonen, sprang till telefonen och ringde Anna som ocksa ar ett coldplay fan. Vi maste bara vara heta pa groten sa vi far biljetterna, dom har namnligen inte slappts annu. Deras nya skiva har inte heller slappts annu men den kan ju inte vara annat an bast!

image33
Snalla, sota, rara - ge mig och Anna varsin biljett!!!


Jag ar oftast ledig pa onsdagar men det ser ut som om Kathleen maste aka till jobbet sa jag kommer nog hanga med Jessie i eftermiddag. Hoppas ni har en underbar valborg dar hemma! Festa ute i det fina vadret for mig med ;) Hoppas allt att ni tillbringar en skal till mig! Haha.. Ar med er i mina tankar! 

Puss puss♥ 
 

HAPPY!!

Idag pratade jag med min basta van LINDA! Hon sa att det ar helt hundra att hon kommer till NYC 14-18maj :) Kan man bli gladare an vad jag ar idag...?! Skulle inte tro det! Jag kan inte vanta tills att fa traffa dig och fa ge dig den langsta kramen ever! Honey, du & jag i city...SNART! Har varit ifran dig alldeles for lange nu..

image30
Du och jag hjartat....... For alltid....


Ikvall har jag och min favorit Anna varit och shoppat lite pa Marshalls, kom hem med tva klanningar var.. Alltid bra att ha :) Sen blev det en kaffe och skvallertidningar pa Borders..

Imorgon ar det en dag narmre tills min Linda kommer!! Can't wait!

Philadelphia - Washington DC - Baltimore.

Sitter och lyssnar pa Coldplay och tanker igenom varan sjukt roliga helg! Blir sa himla glad att jag nastan kanner mig som nykar med fjarilar i magen...

Vi akte iaf med ett bussbolag som heter "go to bus" vilket later valdigt amerikanskt men kanske inte..... Resan borjade i Chinatown, alla kineser med kameran i hogsta hugg hoppade pa bussen och vi, tre blonda au pairer. Guiden va sjukt rolig sa det kanndes liksom inte som en tour, men en sak som var lite sjuk var att allt han sa upprepade han pa kinesiska sa vi kannde oss lite utanfor :) Men det var nagot av det roligaste jag har gjort!

Vi akte forst till Philadelphia och tittade pa Liberty Bell, Independence Hall och Congress Hall. Sedan akte vi vidare till Washington DC. Det forsta vi skulle gora var att ga in pa Space museum men inget kulturellt for varan del denna gangen..... Sabina hade namnligen glomt att ta ut sin vinflaska ur handvaskan och sjalvklart ar det securitas for att komma in overallt sa vi blev stoppade och fick vanta utanfor, hahaha! Istallet blev det en glass i solen och en hel del asgarv, mycket roligare! Sen blev det en photoshout utanfor Capitol Hill. Vi kom daremot in pa Natural History Museum som var nasta stopp, for da lag vinet pa bussen, horde en hel del kommentarer fran guiden! Hojdpunkten White House kunde ju ha varit lite mer spannande, men vi sag det iaf vilket ar det viktiga. Det var hela lordagens kulturella handelser.

Efter en lang dag kom vi antligen fram till hotellet, gjorde iordning oss snabbt sen korkade vi antligen upp vinet! Vi traffade tre andra jatte goa tjejer(au pairer) , en skon italienare och tre brassar som vi hanagde med pa kvallen. Hade hur kul som helst! Dock inte lika roligt att ga upp dagen efter och veta att vi hade annu en lang dag framfor oss.

Pa sondagen akte vi forst till Lincoln, Roosevelt, och Jefferson Memorials. I DC sag vi Hedi och Specner fran "the hills" saa javla coolt! Haha..

Det sista stoppet var Baltimore, den kanda hamnen. Man kunde aka pa en battur men vi stannade pa land och shoppade, at lunch och bara slappade runt!

Kort sagt om denna resan: sjukt rolig, allmanbildande, blondinkommentarer i mangder, gott vin, cigaretter, skona hotellsangar, acklig frukost, kan snart kinesiska flytande, ont i ryggen, asgarv! Tack mina underbara tjejer!   


image28
                    Asgarvet utanfor "Space museum" nar vi inte kom in! Kolla in munnarna, SJUKT! :D

image25
Vi tre utanfor Capitol Hill.

image26
                    Jag och Sabina innan partyt :)


Nu ska jag ata middag sen blir det gossip girls :) PUSS

Candy!

Idag nar vi kom hem efter en lang dag pa beachen hade jag fatt ett paket pa posten, massa gott godis! Tack min underbara mammi :)

Idag var jag, Kathleen och Jessica och fixade naglarna pa morgonen sen akte vi och kusinerna till stranden. Det var helt underbart vader, som en varm sommardag i Svergie! Kan inte forsta att det kommer kunna bli mycke varamare an vad det var idag. Jag och Anna at middag ikvall, satt pa en uteservering och glassade i Huntington. Sen blev det en kaffe pa starbucks med massa gott godis!

Imorgon ska det bli jatte fint vader sa da blir det beachen igen, maste jobba lite pa brannan nu innan Washington! 

image23
Jag alskar svenskt godis, speciellt salta K... MUMS!

Sov sa gott alla dar hemma, over and out! PUSS

Central park - LOVE.

Min helg har verkligen varit battre an nagonsin! Sa svart att forklara allt med ord.

I fredags blev det middag och nagra goda drinkar i west village, lovely! Satt pa en ute servering och njot av det underbara vadret och spanade in alla manniskor.

I lordags hangde jag har hemma med familjen pa formiddagen, at lunch ute i solen och bara tod det lungt. Akte hem till Anna och gick pa en promenad sen at vi glass i northports hamn. Vi va bara hemma hos henne hela kvallen, akte och kakade middag tillsammans pa den "kanda" resturangen ginos. Blev en tidig och mysig kvall!

I dag var det den basta dagen ever! Jag och Anna akte in till city tidigt i morse, borjade med shopping pa forever 21 sen tog vi en taxi downtown och bara strosade runt. Anna skulle traffa en svensk kille som jobbar pa samma jobb som hennes vard pappa, han hade namnligen fixat ihop dom :) Det roligaste av allt ar att han har med sig sin tvillingbror! Sa vi blir upp hamtade i Mikales porsche, aker och koper lunch som vi at i central park. Sen aker vi runt pa manhattan ett tag, avslutar kvallen med sushi och vin! En helt underbar dag!! Kan inte sluta tanka pa hur bra jag har det. Livet ar verkligen pa topp just nu.

Hur har eran helg varit dar hemma? Har det hant nagot spannande? :)

image21
                     Anna, Thomas och jag i Cenral park.

image22
                     Underbara Central park.

I morgon hoppas jag att mitt svenska godis kommer med posten som min sotaste mamma har skickat till mig! Nu ska jag ga och lagga mig, sov sa gott! Puss

Babylove.

I morse ringde Anna och sa att en liten Elle foddes under natten!! Ar sa himla glad for deras skull.. En liten sot flicka. Dom hade faktiskt tankt pa namnet Linnea med alla amerikanare har ju sa sjukt svart att uttala mitt namn sa det var val kanske inte den basta iden.

Har varit underbart vader har idag sa jag och Jessica hade picknick i parken sen lekte vi ute hela dagen. Nu ska jag slanga i mig lite pasta sen ska jag aka hem till Anna och dricka kaffe pa altanen i det harliga kvalls vadret!

See you♥ 

Americana Manhasset.

Igar var jag och Anna pa Amreicana Manhasset, det ar en outdoor mall har pa Long Island med alla fina butiker som Louis Vuitton, Gucci, Dior m.m. Inte direkt sa varan au pair budget har rad med det tyvarr, men dom har andra affarer ocksa sa det blev lite shopping iaf :)

Vi hade en hel dag dar i det fina vadret sa pa vagen hem blev det kina mat sen kopte vi sorbet glass och akte hem till mig och at efterratt! Sen slappade vi bara framfor tv:n och flummade lite som vanligt, haha..

image19


image20


Nu ska jag gora i ordning mig sa vi kan hitta pa nagot kul idag! Hoppas att ni har en mysig sondag dar hemma... Puss puss

Sol.

Idag har det varit helt underbart har i NY, stralande sol och 20c! Jag har varit ledig idag sa jag akte hem till Anna runt 11 sa tog vi en lang promenad sen kopte vi lunch och satte oss ute vid hamnen i northport! Kanndes verkligen som sommar. Jag blir pa sa himla bra humor nar det ar sant har vader, bade jag och Anna har ju kannt oss lite "negativa" de senaste, haha!

I helgen blir det forhoppningsvis lika bra vader som idag sa vi kan njuta i Central park istallet :)

I ♥ SOL!! Puss puss

Sunday.

Har precis kommit hem fran en dejt med min underbara fastmo Anna :) Haha!
Ikvall blev det sushi, fika pa starbucks och sen bio. Sag "21" idag, riktigt bra film. Den handlade om en kille som raknade alla kort och spelade pa casinon i vegas, vad sags om vegas i sommar babe..?

Igar va vi pa century21 och sen roosefield mall, varan vanliga shopping runda. Kom hem med en sjukt frasch klanning, tva sota linnen och lite accesoarer. Efter shoppingrundan akte jag med hem till Anna och bara slappade, kollade pa film och at glass. Vi bokade varan helg till washington, jag, Anna och Sabina ska dit den 26/4 och vara lite kulturella och spana in vita huset sen blir det sjalvklart spaning pa nattlivet :D

image17
Ni hittar oss pa starbucks i huntington ;)


Hoppas ni har haft en toppen helg dar hemma, nu ar det laggdags for mig. Godnatt♥

4 minutes.

Helg! Sitter pa mitt rum och lyssnar pa Madonna ft Justin - 4 minutes sjukt bra lat. Ikvall ska jag passa Jessica, kusinerna kommer ocksa over sa ska vi ata pizza sen kommer jag nog vara fast framfor Xbox 360, varldens basta barnvakt! :)

Hade gjort vad som helst for en utekvall, ar sa sjukt sugen! Anna ska slira lite pa den lokala baren i northport hoppas bara hon tar det lugnt eftersom vi ska ha en hel shoppingdag tillsamammans i morgon, vi vet ju hur det gick sist gumman (7 blabar) hahaha... 

Hoppas ni har en bra fredag kvall dar hemma! Puss o kram 


Mandag.

Har inte kunnat skriva pa nagra dagar eftersom jag inte har kunnat logga in mig. Men ni ska fa en liten uppdatering om vad som har hant i NY under helgen!

I fredags skulle jag pa en klassisk dejt med Anna i huntington, middag+bio. "Tyvarr" slutade det med mexikanst+kaffe hemma hos Anna for hennes "mamma" hade glomt nyckeln i bilen sa batterierna var urladde! Men det var en jatte mysig kvall, alltid kul att traffa familjen och sjalvklart Anna.

Lordagen tillbringade jag i city med Carro en van fran Goteborg/Onsala, kanndes jatte skumt att traffa henne i city nar man vanligtvis ser henne i lilla Onsala :) Vi hade i alla fall jatte roligt! Var i empire state building sen blev det shopping och middag i soho. Sa himla trakigt att hon ska aka hem nu, hade verkligen velat traffa dig fler ganger gumman! Jag kom hem runt nio sa det blev nagra avsnitt av grey's innan laggdags.

Sondagen var lovely, som vanligt! Slappade har hemma pa dagen sen kom Anna och hamtade mig sa akte vi till hicksville och korde varan dejt med middag+bio :) Det blev stop loss, helt ok film. Man fick en hel del skratt med Anna, "jag gar nu" hahaha!

image15


 

image16


 

PUSS!


 


RSS 2.0