The City.






Ikvall hade Whitney Port's nya serie "The City" premier har i NY and I love it! Hon har alltid varit min favorit fran "The Hills" sa det kunde ju inte bli battre an att fa folja hennes liv i NYC.

I morgon blir det in till city med Anna & hennes vard familj! MYS :) Nu - sangen!

X-mas in NY!

Dalig uppdatering.... jag vet! Har flangt overallt och ingenstans dom senate dagarna. Julfester, mys med familjen och igar blev det shopping med Annie. Idag ska jag till familjen Miller (Anna's familj) baby Elle ska namnligen dopas och efter det blir det fest, troligtvis den sista vinkvallen tillsammans med The Millers :(


Denna Juicy klanningen blev min igar. LOVE IT!


Ett par snygga klackar fran guess.


Lite julklappar. Verkar som om min familj vet hur beroende jag ar av body lotion?
Giftcard, vaska fran Vera Bradley & min basta Itouch!


Nu ska jag hitta nagot att ta pa mig for ikvall. Hoppas ni alla hade en underbar jul.. Jag saknade er!
Later my lovers!

Insnoad.

Min helg har varit ganska ohandelserik! I fredags var det "snostorm" sa det blev pizza med familjen. Sen sag jag Ps. I love you for tredje gangen (en va dom basta filmerna i varldshistorien). Igar var jag pa julfest med familjen, det var jatte roligt! Jag fick sitta i tomtens kna, han ville ha en puss pa kinden men jag erbjod en kram istallet vilket slutade med att jag rakade rycka av hans tomteluva! Haha, allt finns pa film :) Den bjod jag pa!

Idag kom min vardpappa hem med en splirrans ny tv och tvstall fran ikea som vi nu har fixat ihop! Antligen! Varit utan tv i veckor pa mitt rum nu.. Slask och regn ute sa idag ska jag bara mysa ner mig i sangen och kolla pa gossipgirl eller ngt annt kul! Hoppas alla har en mysig sondag ♥ LOVE!

Skumtomtar + Juicy = MYS!

Idag har jag varit pa saksfifthavenue & kopt en juicy outfit som jag har onskat mig sa lange! Jag blev forvarnad over hur bra pris jag fick, det var 40% pa byxorna sen fick jag ett 50$ giftcard fran Kathleen sa totalt blev det 108$ vilket ar typ 1000kr! LOVE IT! Sen hade jag fatt ett paket pa posten bara det att halften av paketet inholl julklappar till min vardfamilj :) Jatte gulligt mamma & pappa! Jag fick en tidning, skumtomtar, bilar & ett fint kort - Ni ar bast!






Nu ska jag hamta lillen, vi ska ha girlsnight ikvall sa det blir pa med juicy sen skumtomtar + film i soffan... Ah vad mysigt!
Puss & Kram

Scrapbook.



Nu ska jag forsatta med min scrapbook. Finns det nagot mysigare an att pyssla? Alskar det! Det kanns valdigt konstigt bara att se alla bilder och se hur roligt vi har haft, jag & rattan. Om en manad kommer Melinda, familjens nya aupair. Ar jag verkligen redo....? Anna vart ar du nar jag behover dig som mest!! haha.. GODNATT!

Julmys in the big city.

Igar hade jag & Anna varldens mysigaste dag! Vi gick 5th ave upp och spandade in all fin julskyltning, sen stannade vi vid rockefeller och sag den stora julgranen. Fikade pa "Fika" ett svenskt caf'e, vi at lussebullar, negerbollar, drack svenskt kaffe, gud va gott det va! Efter det gick vi downtown till vintagemarket som tyvarr var en besvikelse igar... Inte ett anda fynd!
Avslutade dagen med julshopping i SOHO. Innan vi akte hem at vi middag pa peep och firade snart 11 manader med en lychee mojito! Mina ben varker idag efter hur mycket vi gick igar... Undrar hur manga mil det var?! :)


Vi tva vid rockefeller, LOVE!



Dagens shopping:



Svart enkel klanning fran forever21.


Svart t-shirt fran express.


Diadem, harband & "sovsak" fran forever21.

Nu ska jag ge mig ut... Fixa dom sista julklapparna & handla mat!
LOVE YOU my lovers!

Mysigt.

Jag ville ju kopa ett par uggs men tyvarr rackte inte budgeten till dom sa Anna tipsade mig om ett par snarlika fast fran target och 100$ billigare! Hur bra som helst... Nu ska jag krypa ner i soffan och se ett gossipgirl avsnitt innan jag maste gora lite seriosare saker som LAXA :S Fy vad trakigt!!



Puss & Kram

Monday.

Idag akte jag en svang till Century21 for jag skulle kopa en julklapp till Jessie. Sjalvklart slutade det med shopping till mig sjalv men inte onodigt denna gangen :) Efter en otroligt trakig helg i "skolan" maste man bara unna sig nagot!


American vintage topp.


Oronmuffar + strumpbyxor.


Ikvall ar det fullspackat pa tv schemat, gossipgirl, privileged och the hills! Puss & Kram skumbanan!

Singel ladies.

Ett tag hade mitt alskade forever21 bara massa skit..... men nu ar dom antligen back in the game! Typiskt att vi ska till skolan nu i helgen jag som har hittat saaaa mycket fint!

     
 



Allt hittar ni pa: http://www.forever21.com
(Klicka pa bilderna for att fa dom storre)



 

Nu blir det en powerwalk med min Itouch..... PUSS♥

Back to NY.

Nu ar jag tillbaks i NY efter en sjukt avkopplande semester i Florida. I sondags fick jag en for tidig julklapp/avskeds present av min vardfamilj, en Itouch! Aahh jag blev sa himla glad!! Dom visste att jag verkligen ville ha en sa dom kopte den nar vi var inne i en apple store :) Hur underbara ar dom inte...? Inte nog med en resa till Forida, en Itouch ocksa!

Idag akte jag till ikea for jag skulle se om dom hade skumtomtar, julmust, lussebullar, pepparkakor eller ngt annat gott som man saknar nu nar julen narmar sig. Tyvarr fanns det bara pepparkakor eller paradis choklad.. Jag kopte ett paket pepparkakor sen akte jag till Anna & kollade pa det senaste gg avsnittet - MYS!



Kopte Gossipgirl season 1 idag!! Min vackra Itouch ♥


Nu ska jag lagga mig i sangen och lyssna pa musik, onskar jag kan forsta mig pa resten av alla funktioner ocksa.. Robin du saknas vid tekniska tillfallen, haha! Puss & Kram till er alla!

RSS 2.0