Underbar!

Underbar ar det ratta ordet om dig Anna, du ar helt underbar!

Kom precis hem fran en fika pa starbucks, ikvall kom jag hem med en present ocksa :)
Anna hade kopt lite sma saker till mig, mina favorit tuggemin, mint tabletter, hennes favorit frappuccino som jag inte har smakat pa annu, en jordgubb/melon dricka, ett litet reskit som jag ska ha nar vi aker till washington och halstabletter som jag verkligen har saknat nu nar jag har haft ont i halsen. Hon hade skrivit ett jatte gulligt kort ocksa! Kan man bli sotare....? Ar verkligen sa himla glad att jag har traffat dig gumman!


image14


Lugg?

Jag ar sa sjukt sugen pa att klippa lugg.... Har haft samma frilla i hundra ar nu!

Vad tycker ni dar hemma?

Pusss

Livet ar pa topp.

Idag kanns som en helt underbar dag! Jag mar verkligen sa himla bra, forutom att jag fortfarande har lite ont i halsen. Just nu ligger jag i min sang med laptopen och lyssnar pa Norah jones, ska ga och hamta Jessica snart sen ska vi nog leka ute for det ar jatte fint vader idag! Ingen sno har inte..... Har ar varen pa vag :) Kanske darfor jag mar sa himla bra..? Jag alskar verkligen varen! Speciellt nar man kanner att man kan skippa jackan for det ar sa varmt ute, en san dag ar det idag.

Hur mar ni alla dar hemma? Har ni haft en bra paskhelg?

Linda & Emelie, hoppas att ni bade far en helt underbar resa, tanker pa er och saknar er jatte mycket! Kan inte forsta att jag har varit utan er sa lange...... Alskar er saa!

Puss pa alla mina alsklingar dar hemma<3

Playdate.

Idag har jag och Anna haft playdate med vara sma flickor! Vi hade en riktig "girls day", forst lekte dom med dockor(jag och Anna hangde vid datorn) sen gick vi till bagel masters och at lunch efter det lekte dom i parken, (jag och Anna njot av varan ice coffe i solen) sen gick bi hem och kollade lite pa film, ni hor ju vilken underbar dag och vilka bra au pairer vi ar :) By the way sa fick vi inte ens vara med och leka.... Vi fragade faktiskt :) haha! Anna vad sags om playdate minst en gang i veckan?!

Nu blir det nog en kaffe pa starbucks, ska bli saa spannande att hora vad alla andra "roliga" au pairer har haft for sig under helgen! Jag tror dom har sitt mote ikvall namnligen, det var ju pa mandagar... Undra om dom kanske har med sig sockerkaka idag....? haha.

image13
    Skrattar alltid lika mycket med dig hjartat! :)

Tim Minchin.

Igar kvall var jag pa Tim Minchins comedy show i NYC, det var nagot av det roligaste jag har sett! Han ar en stand up komiker samtidigt som han spelar piano och sjunger sina egna latar, riktigt bra! Han hade sin egna stil, med tuperat har och barfota spelade han pa sitt piano. Rekommenderar verkligen att ga pa den om ni ska till NYC!

Efter showen blev det nagra drinkar pa en jatte mysig bar downtown. Ikvall ska jag jobba sa det blir bara lugnt och i morgon firar vi paskafton har sa da kommer slakten over pa middag! Hoppas att ni alla dar hemma har en mysig paskafton med massa goda paskagg :)




Tim Minchin.


Happy easter! Puss

Mmm marabou.

Idag har jag varit ledig hela formiddagen for Jessica at lunch med sin mormor och hennes kusiner. Jag gjorde inget speciellt forutom att jag akte till IKEA for jag var sa sjuuukt sugen pa choklad, speciellt svensk choklad, som "tur" ar sa saljer dom marabou och tusen andra svenska godsaker pa IKEA.

Jag och Anna traffades pa starbucks och drack kaffe och njot av chokladen :) Kunde inte bli en battre torsdags kvall! I morgon ar det redan fredag igen, ska tillbringa dagen hos kusinerna sen blir det nog bara en lugn kvall. Ska till city med Anna pa lordag sa ska vi ata lunch med Sabina och hennes kompis.

Underbart att fa prata med dig idag mammis! Saknar verkligen dig jatte mycket.....

Sov sa gott allihopa, puss

Let it be.

Har pratat med min underbara van Linnéa idag..... tack for att finns!! Saknar dig och vara galna park lane kvallar :)
Annars har min dag inte varit sa handelsrik annu, har tranat, atit, duschat sa nu ska jag ga till skolan och hamta Jessica. Vi far se vad vi hittar pa idag, blir val leka ariel som vanligt om hon bestammer, haha!

Igar nar jag och Anna fikade pa starbucks traffade vi ett helt gang med andra au pairer som bor i narheten av oss, det var intressant om man sager sa.... Inget illa menat men dom flesta au pairerna ar notter. Vem fan bakar egna muffins och tar med sig ett helt fat till starbucks..?! Om jag har fattat saken ratt sa kan man kopa muffins dar sa det ar nog inte menat att man ska ta med eget. Jag kanske ska ta med mig min egna sallad nasta gang jag gar ut och ater sa jag slipper betala for den dar! Haha. 

Ikvall blir det sushi night med Annis, mums! Sen blir det antagligen en kaffe pa borders. 

Puss puss 


Borders.

This is why I LOVE borders........ Kan sitta har i flera timmar och bara lasa alla nya tidningar!

image12





















Nu blir det middag hos mormor och morfar, ha en toppen kvall alla dar hemma!
By the way..... Anna ar antligen pa vag hem, WEEII! :)

Kanner mig sjalv nu.

Nu har jag tillbringat alldeles for mycket tid for mig sjalv denna helgen..... Borjar bli lite lang trakigt! Igar laste jag som sagt in mig pa rummet och kollade pa grey's anantomy, kl. 16 hade jag bara ett avsnitt kvar sa jag googlade hur lange biblioteket hade oppet och som tur va stangde dom 17! Sa det blev ju nastan hela season 2 ocksa :) Familjen skulle pa middag med nagra vanner men jag stannade hemma, at pesto pasta, lite lakris och hade en helt underbar kvall med grey's!

I dag var det meningen att jag skulle traffa Carro men hennes telefon ar avstangd, suck! Sa nu tankte jag aka till borders, lasa tidningar och dricka kaffe. Ikvall aker jag nog med hem till mormor och morfar pa pask middag.

Puss till er alla!

Almost lover.

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do


I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine


Did I make it that
Easy to walk right in and out
Of my life?

A fine frenzy - almost lover, jag kan lyssna tusen ganger pa denna laten.... trottnar aldrig! Kanske beror pa att jag tanker pa en viss person och alla minnen bade dom bra och daliga kommer tillbaka.


Grey's anatomy.

Sitter och funderar pa vad jag ska hitta pa i helgen nu nar min sjalsfrande har stuckit till vermont..... :(
Ikvall ska jag och Jessica ha "girls night" for Jim & Kathleen ska pa middag, sa det ska bli jatte mysigt! Men i morgon da....? Ska nog bara lasa in mig pa mitt rum och kolla hela grey's anatomy season 1 som jag har lanat pa biblitoket, har aldrig sett serien anda fran borjan sa jag tankte borja om pa noll nu.

Pa sondag ska jag forhoppningsvis traffa Carro (sommar Carro) inne i city :) Hon bor i New jersey sa det tar lika lang tid for oss att aka in till city. Kommer kannas helt sjukt att traffa nagon som man brukar traffa hemma i Svergie fast nu i NYC liksom, varlden ar allt bra liten!

Nu ska jag fortsatta att njuta av mitt kaffe.....

Puss o kram...... ses pa stan!


Mys helg.

Sitter framfor datorn som vanligt vid den har tiden, ska snart ga och hamta Jessica i skolan. Tanker pa alla dar hemma och hoppas att ni mar bra!

Lite updates om vad jag har gjort dom senaste dagarna. Helgen var lugn, Anna var har i fredags sa vi at middag med familjen och spelade lite spel sen gick vi ner till mitt rum och kollade pa the notebook som ar en av varldens basta filmer! I lordags jobbade jag pa dagen sen akte jag hem till Anna for hon skulle jobba kvallen sa nar barnen hade lagt sig kollade vi pa Justin timberlakes konsert och at popcorn :) Vi blev sa sjukt suga pa att vara ute och festa nar vi horde alla bra latar, men inte det nej..
I sondags at vi frukost pa bagel masters sen akte vi till century 21 och shoppade, akte aven till rosefield mall som ocksa ligger har i narheten dar vi bor. Efter en hel dag med shopping var vi helt slut sa vi at sen lunch/ tidig middag pa "grande lux caf'e" som vanligt far man sa himla mycket mat sa man kan liksom dela en ratt.

Nar vi skulle aka fran resturangen sa Anna: aa, dar ar min bil sa laste hon upp den(trodde hon) sa precis nar vi skulle hoppa in markte vi att det var nagon annans bil som stog olast pa parkeringen, hahaha...


image9

image10

                                        
image11

                                 Rosefield mall.

I kvall blir det nog borders, en kaffe och lasa alla nya tidningar som har kommit ut!

Ha en bra dag/kvall :) PUSS


Tankar.

Idag har jag tankt hela dagen verkligen.... har kommit fram till vilken underbar familj och  vilka underbara vanner jag har dar hemma! Tack for att ni finns och for att ni gor mitt liv sa lyckligt!!

Idag har jag saknat Svergie for forsta gangen sen jag kom hit, for att jag ska kanna mig lite hemma i Svergie ska vi ata kottbullar till middag idag :) Onskar att jag hade haft salta K till american idol ikvall, men dom far jag tyvarr vara utan..  

Ville bara saga att jag alskar er sa himla mycket! Ni vet vilka ni ar...<3

Morfar - du ar bast!

Tack morfar for allt du har gjort for mig, kunde inte onskat mig en battre uppvaxt!
Mina tankar ar hos dig...... Jag alskar dig Morfar!! Rest in peace.


Soho.

Jag motte Anna vid taget i sondags dar vi borjade dagen med en ice coffe sen strosade vi bara runt pa gatorna inne i city. Det blev lite shopping och mys i soho, kopte en underbar vaska pa en vintage affar i soho ar verkligen huuuur nojd som helst med den! Kopte aven en kofta och ett skarp fran urban outfitters. Anna kopte nog varldens coolaste solglasogon :)

Efter hel dag pa stan hoppade vi in i en taxi for vi skulle mota Sabina (en svensk tjej som vi motte pa orientation), vi skulle ata middag tillsammans med henne. Vi kakade pa en jatte mysig asiatisk resturang som har sa sjukt goda spring rolls, blev ett glas vin till det. Det va jatte kul att fa traffa Sabina igen och hora om hur hon har det.

Annars va helgen lugn, traffade som sagt hela slakten i lordags, alla ar jatte trevliga och far mig verkligen att kanna mig som en familjemedlem!

I kvall kommer  Anna tillbaka fran Carlifornien dar hon har rest runt i tva veckor, shit vad tiden gar fort! Ar det en myt att tiden gar sa fort bra for att man har kul...?! Ska i alla fall bli jatte kul att fa traffa henne igen, vi ska ha en "avskedsmiddag" med familjen sen kanske vi hittar pa nagot kul sjalva!

image7
You and me babe!

image8
Min underbara vaska!

Puss pa er alla!!

Happy B-day!

Idag har jag varit pa barnkalas med alla Jessicas klasskompisar, hon hade sitt kalas pa ett bageri sa alla barnen fick gora sina egna kakor. Det va super gulligt!

Ikvall kommer hela slakten hit pa kalas, ska bli roligt att traffa alla :) Efter det blir det nog bara lugnt med en film...

I morgon ska jag och Anna in till city dar vi ska mota upp Sabina och hennes kompis, shopping ar nummer ett pa listan sen blir nog en god middag med ett glas vin i soho! Mys-pys!

MISS U <3

RSS 2.0