Friday night.

Jag har precis kommit hem fran en hel dag pa stan med Anna och Emelie. Helt underbar kansla att vara inne i city, jag vill bo dar och ha allt utanfor min egna dorr! Idag har vi shoppat, atit en god lunch, shoppat lite till - haft en helt underbar dag helt enkelt! Pricken over i:et hade ju varit att avsluta med en god coktail men tyvarr kanner man sig inte sa frasch nar man har varit i stan. Darfor hade det varit perfekt med en lagenhet sa man hade kunnat ga hem och gjort i ordning sig sen hade man varit redo for en galen kvall..... Dromma far man!

Jag ar riktigt nojd med mina kop idag. Kopte en tunika fran Forever21, ett par boots fran Bakers och nagra ringar fran Aldo.





Hoppas att alla dar hemma har en underbar fredags kvall! Nu blir det film for min del.... I morgon ska jag ha en vinkvall med frugan :)

FALL.

Nu ska jag ga ut och satta mig i solen och ata min lunch. Jag ar inte alls pa humor for sommar och sol idag, konstigt nog ar jag trott pa solen och varmen! Just nu skulle ja bara vilja aka in till city med en skon kofta, kangor och en kaffe i handen. Strosa runt pa gatorna och njuta av den kalla vinden men anda den varma solen! Precis lagom varmt sa en kofta ar det som varmer kroppen, snalla kan det bli host men inte en regning host!

         


Det ar sa vackert nar det fortfarande ar gront ute men loven borjar andra farg! Bilderna ar pa central park, jag vill aka in nu pa en mysig promenad och halla hand med nagon.................

LYCKA!

Idag ar jag nog varldens lyckligaste person! Nu ar allt namnligen bokat och klart, min mamma och syster kommer till mig den 22:e-26:e oktober!! Det var nagot som jag onskade sa himla mycket men jag vagade aldrig ta nagot for givet.... Vi kommer ha dom mysigaste dagarna i stan och att fa dela mina upplevelser med varldens basta personer gor mig sa lycklig! Jag kan inte vanta tills att ni antligen kommer......

Jag kom precis hem fran en skon eftermiddag/kvall i huntington med Anna och Emelie. Forst gick vi till butiken FOX'S sa Emelie kunde shoppa lite mer sen blev det en god mexikansk middag pa "Panco Villas" och efter det en fika pa det nya cafeet. Idag provade vi pa choklad fondue, farligt gott! Det var sa himla mysigt att sitta med en kaffe och doppa frukten i choklad. Forstorde dock stamningen nar vi borjade snacka om annan doppning i choklad, haha!





Lika romantiskt som vanligt alskling ♥



Sov sa gott / L

Sweet home.

Antligen kan jag fa lagga mig i min skona sang efter en hel dags lekande. Om tva timmar kommer det nya hills avsnittet och jag onskar tiden bara kunde flyga fram tills dess! Anna och Emelie ar inne i stan och shoppar och myser jag ar ju inte lite avundsjuk for tillfallet.... Hoppas att ja ar ledig pa onsdag sa vi kan aka in till city!

Helgen var ganska lugn har pa Long Island, i fredags at vi middag med Anna's familj. I lordags slappade jag bara har hemma innan Anna och Emelie kom och hamtade mig, vi akte och kopte pizza sen blandade vi nagra strawberry daquari sa blev det varldens basta middag! Det roliga var ju att alla var helt slut sa vi dackade pa soffan runt 23, blev ingen dans pa borden denna lordagen! Upp tidigt i sondags sa shoppade vi pa century21, at lunch/midda pa ett akta amerikanskt diner sen avslutade vi sondagen med filtar, svenskt godis och tyvarr en sjukt dalig film.

Idag fick jag ett paket pa posten av mina underbara foraldrar!!  Paketet inneholl ett jatte fint charm till min thomas sabo samling, svenska tidningar, ett jatte fint kort och en dansbands skiva :) TACK, ni ar helt klart dom basta foraldrarna som finns. Alskar er massa och annu mer om du och Hanna kommer i oktober mamma!



Goaste tjejerna - Anna & Emelie


Nude fargat linne - Seven.


Svart vast - Century21


Mitt alskade Thomas Sabo armand, kan aven ha berlocker pa halsband.


Min nya berlock, ett litet hus med ett hjarta i. Sweet home!

Little bit.


Bild: wig-wag-bam.blogspot.com

I think Im a little bit, little bit, a little bit in love with you , only if youre a little bit, little bit, little bit in love with me. Come here stay with me, struck me by the hair, I would do anything, anything to have you as my man.
Lykke li - Little bit


I kvall ska jag natligen fa traffa Emelie som ar har pa besok! Vi ska ga ut och ata  i Huntington, det ska bli sa himla roligt att vara med henne och Anna ikvall. I helgen ska vi hitta pa massa kul sa Emelie far den basta resan ever! 

COVERGIRL?! Hhmmm....

I sondags skickade Anna's kompis en kopia pa sin nya singel som slapps i dagarna. Vilka var pa omslaget om inte Anna och jag?! Haha.. Anna har varit med pa tidigare singlar men jag?? Vad gjore jag pa omslaget? Sjukt kul i alla fall! Kanske kunde valt en battre bild om han ville haft fler kunder men men inte mitt problem :)



http://www.junodownload.com/labels/WOWO/v har kan ni kopa singeln!

Alltid lika roligt att se den har bilden nar man far tillbaka alla minnen om vad som hande kvallen innan! Vi ligger i union square park en harlig sommardag och forsoker bli av med varan sprangande huvudvark...........

PUSS!

Beachclub + City!

Idag har det varit en laaaaang dag efter en san underbar helg som vi hade! Jag och Jessica har varit pa stranden sen akte vi en svang till kusinerna sa jag iaf slapp leka "I carly" idag, haha.

Min helg har varit bast! I fredags var jag ute och at med familjen, jag skulle traffat Anna men det osregnade och askade som aldrig forr har. Anna kom till mig tidigt i lordags sa gick vi upp till bagelmasters och at frukost sen akte vi med min familj till beachcluben. Dar var det awesome! Vi slappade pa stranden och laste nya ELLE sen gick vi till poolen, at lunch, slappade lite till, spanade pa snygga surfkillar, drack vin med familjen och slakten tillslut bestallde vi middag och sag den vackraste solnedgangen samtidigt som manen kom upp. Vi slackte lampan kl. 23 och bada var helt slut aven om man hade en san avkopplande dag!

Sondags akte vi in til city :) Vi borjade dagen med lite shopping. Jag kopte en kjol fran american appereal, blus fran H&M, ett par kna strumpor och Lykke Li's skiva. Vi gick hela 5th ave downtown, stannade till och kopte en ice coffe och bara spanade pa alla manniskor! Efter en hel del letande hittade vi antligen thairesturangen peep som ligger i soho, at en sjukt god padthai med ett glas vitt. Fortsatte varan promenad till det kanda cupcake-stallet  Magnolia bakery sen satte vi oss i en mysig park med varsin cupcake. Pa taget hem var jag riktigt trott och benen varkte men det ar alltid lika underbart med en hel dag pa stan!

Idag har Anna mott sin basta kompis Emelie pa flygplatsen, hon ska stanna har i 12 dagar. Jag kan inte vanta till att fa traffa henne :) Ska bli sa himla roligt!!


Jag och Anna pa varan beachclub.






MUMS the best cupcakes!!






♥LOVE♥

Cravings for GUCCI!

Gucci's fall 08:as kollektion ar mer an underbar! Jag vill ha ALLT..... Synd bara att inte au pair lonen racker till!

    

    

             

         

Idag har vi haft en jatte rolig dag pa en adventurepark med massa roliga saker :) I morgon blir det forhoppningsvis poolen.... Hoppas att alla dar hemma mar bra! Tusen pussar LOVE

Influence.

I slutet av oktober slapps boken "Influence" som handlar om MK & Ashley Olsens liv! Jag kan inte vanta tills att fa lasa den! Dom ska signera bockerna den 28/10 pa Barnes and Noble i Union Square NYC. Jag ska sjalvklart dit och fa boken signerad.

         



Jag alskar deras stil!!

Ikvall har Anna och jag varit pa det nya cafeet inne i Huntington, varldens mysigaste cafe/lounge med choklad-frukt fonduer och gott kaffe! Nu ar det laggdags.... Sov sa gott!

Baby boy.

Mandag = Tillbaka till jobb. Jag ar sjukt trott idag aven fast min helg var den lugnaste nagonsin! I fredags vaknade jag upp med huvudvark. Jag som hade tankt ga ut pa en promenad fa lite saker gjort har hemma i huset men inte de, blev istallet en hel dag framfor tv:n vilket var helt underbart! Runt 17 akte jag till biblioteket och lanade 5 filmer sen kom Anna hem till mig och vi kopte pizza + glass sen hade vi en myskvall pa soffan :) I lordags var vi hemma hos mig och solade lite sen akte vi till Anna for hon skulle passa barnen. Filmkvall i lordags ocksa! Sondags blev det inte mycket gjort heller, tog en promenad sa at vi lunch sen var vi hemma igen, haha...

Mason a.k.a Masi ar varldens sotaste unge!!!! Han ar min pojkvan men i sondags friade han faktiskt sa vi gift oss i Miller's vardagsrum pa 5 minuter.

              


Linda & Pauline - NI ar bast!!! Jag blev sa himla glad nar ni ringde mig, det varmde verkligen i hjartat! Jag onskar mer an nagonting annat att jag var hemma i det tillfallet och hade den galnaste kvallen tillsammans med er..... Jag alskar er ♥

Williamsburg is the place!

Igar akte Jag, Anna, Govinda och Dan till Williamsburg/Brooklyn. Direkt nar jag gick ur bilen visste jag att jag skulle alska Williamsburg, jag bara kande det! Det ar laga tegelbyggnader med massa mysiga cafeer, barer, butiker. Allt kanns sa personligt och manniskorna som strosar runt har varldens skonaste stil. Paminner om dowtown Manhattan.

Vi borjade med att ata middag pa en thairesturang SEA, varldens godaste mat! Govinda och Dan skulle pa en konsert sa Anna och jag gick till en mysig bar och drack margaritas sen gick vi tillbaka till SEA for det blev en club nar koket stangde. Vi hade hur kul som helst vilket jag kanner idag med den varsta huvudvarken ever! Kanske blev en drink for mycke....

Ikvall blir det en mysig middag och massa film med frugan, hon kommer hit nar hon slutar. Sjalv ar man ledig hela dagen sa nu tankte jag sova bort huvudvarken om det gar :)


Kvallens outfit:
Klanning - H&M
Skarp - Forever21
Vaska - Vintage
Skor - Steve Madden
Solglasogon - RayBan


Govinnda is an angel!




Min alskling hittade en gunga inne pa SEA.


Sjalv satte jag mig i min egna varld i en annan gunga :)


Skal for annu en underbar kvall baby ♥

Narhet?!

Nu sitter jag pa mitt rum med ett tant ljus, lyssnar pa coldplays nya skiva och ater fil med jordgubbar/blabar! Sa himla skont denna veckan nar Jessica ar pa ett prinsess camp och jag ar ledig mellan 9-13. Hinner med att tvatta, ga ut och ga och ta en dusch i lugn och ro! Nu ska jag snart hamta henne sen ska vi till kusinerna en liten svang.

Min hostfamily aker till Greenport som ligger pa Long Island sa jag har huset for mig sjalv fran tors-son, YEAH! I morgon blir det brooklyn by night med Anna, Govina och Dan...

Dom senaste dagarna har jag verkligen behovt narhet!! Kan nagon snall person flyga hit och krama mig 24/7? Eller en annan person som bor har far garna ringa mig och jag hade mer an garna atit sushi och druckit vin pa din trapp/balkong inne i city :) Jag vet att du vill, haha!


Jag kopte dessa underklader i sondags. Tank hur underbart fint med
dessa pa en brunbrand kropp?


Man blir en helt ny manniska av dessa prudukter som jag har kopt i SOHO.
Har nog aldrig varit sa len i hela mitt liv + att dom luktar gudomligt!

Nu ska jag gora i ordning mig sen blir det full fart....... Puss pa er alla!!

Downtown.

Idag har Anna och jag hangt downtown NYC vilket jag ALSKAR!! Kan inte forsta att om 6 manader ar jag tillbaka i Svergie och kommer inte ha mojlighet att aka in till city varje helg... Skrammande. Vi strosade runt i vintage stores, satt i parken och kollade pa alla roliga manniskor, at thaimat. Vi hade en helt underbar dag i soliga NY!

Annars har helgen varit lugn. Anna har varit ensam hemma sa vi har haft myskvallar med god mat och rose vin! Hoppas ni alla har haft en lika underbar helg som mig!


Idag hade jag pa mig - Top fran Odd Molly, Levi's 501 jeans shorts och
Steve Madden gladiator sandaler.



Snalla alskling stanna alltid vid min sida - until the end!! LOVE♥

RSS 2.0