Sunrise - beutiful sunrise.


Sunrise fran balkongen.


Kokosnot pa stranden :)


Ft lauderdale beach.

Ar man uppe kl 6.30 kan man se den sjukt vackra sol uppgangen i Florida. I morse vaknade jag valdigt tidigt av ngn andledning, Kathleen och jag foljer rutinen med en promenad sen at vi frukost med hela slakten, french toast + farsk frukt for min del :) Jag var lite uttrakad kl 10 sa jag gick langs stranden till CVS och kopte den nya ELLE och en ice coffe, efter det har jag hangt vid stranden men nu ar jag uppe i condon och ser till ungarna en stund... Pa mandag ar det tillbakas till NY! MISS YOU MY WIFE!! Hoppas alla mar bra ♥ Puss & Kram.

Choose JUICY!



Tankte bara visa min nya berlock till mitt juicy armband. Det ar en jatte sot bok som man kan oppna. Jag kopte den har i Florida pa ett jatte fint utomhus mall i miami som vi var pa i mandags. Igar firade vi thanksgiving, jatte mysigt! Idag far vi se vad som hander, hela slakten ska ga ut och ata ikvall men dagen ar inte planerad an. Over and out♥

Better start..?



Kl ar nu 9.30 och jag har vartit ute pa powerwalk + atit frukost. Jag ar sa himla utvilad, inte direkt ngn action har i Florida men jag ska ju absolut inte klaga! Slappa pa beachen idag later som en deal ;) Hoppas alla mar toppen!

Hit the beach!


(Bilden ar fran google, Ft lauderdale beach)

Fortfarande relaxing har i Florida. Jag har nyss varit ute pa en powerwalk langs stranden med Kath, atit varldens godaste fruktsallad & nu ska vi ga till stranden! Hur har ni det dar hemma? Fortfarande sno?


Anna du ar mitt allt!! Saknar dig sa sjukt mycket, aven om jag ar "langt" ifran sa ar jag alltid nara dig.. Hoppas du vet det! Snart ar jag tillbaks pa Long Island med dig♥


Ft lauderdale.

Jag tog en paus fran poolen och at lite lunch. Sitter just nu med laptopen och ser ut over havet! Helt otroligt vackert har! I morse tog Kathllen, Jessica & Jag en promenad pa stranden sen har vi hangt vid poolen hela dagen.

Ska hoppa in i duschen nu for vi ska till miami i eftermiddag/kvall och shoppa lite och ga ut  och ata med familjens vanner. Hoppas ni har det bra dar hemma, sjalv slappar jag som aldrig forr :)

Onskar jag kunde visa en bild men glomde tyvarr kamera sladden! Hors snart igen , tusen pussar fran Florida♥

Jennifer Aniston.

Idag laste jag intervjun med Jennifer Aniston i vogue's senaste tidning december 2008. Hur frasch ar hon inte da? Hon ar en kvinna som ar sa naturligt vacker! Det stod bland annat att hon ar den "slappaste" kandisen, hon kom till sin photo shoot i flip flop, orort har och en tunika. En akta California skonhet!







Nu blir det mysklader sen det nya avsnittet av Grey's.... LOVE!

Hardest part.

Sorry for att jag har varit dalig pa uppdateringen. Jag har varit deprimerad/trott pa allt! Tror det anda jag behover ar att komma ifran vardagen ett tag. SKONT att jag drar till Florida med min vardfamilj pa lordag och slappar i 9dagar!

Inte langt kvar tills Annie & jag drar till miami, allt ar bokat och klart sa nu ar nedrakningen i full gang! 22:e januari - 5:e februari ska vi slappa pa south beach, dricka drinkar pa nikki beach, shoppa och ha det helt underbart!!

Nu sitter jag och beundrar allt fint som Emelie, min basta familj och underbara familjen schold, farmor & farfar skickade till mig pa min fodelsedag! Det varmer verkligen nar man far nagot pa posten.. Tusen tack!!


Snyggatse leggingsen fran Bik-Bok + godis och en "hipp hipp" film fran min alskling Emelie!


Berlock fran min fina familj :)


Super fina orhangen! Tack familjen schold ♥


Nu ska jag forsoka ta mig i kragen, hoppa in i duschen sen aka till borders en svang.. Far se hur langt jag kommer! Tusen pusar till mina anglar!

B-day weekend.

Kom precis hem fran en lang promenad i det harliga host vadret! Behovde rensa tankarna efter en fullspackad helg.

Fredagen spenderade Anna & jag inne i NYC. Vi forfestade och at thaimat pa hotellet sen akte vi till meatpacking district och festade loss! Vi var pa gansevoort hotel's rooftop, tenjune och sen tillbaks pa gansevoort. Sjukt kul! Hande en hel del galna saker som ar oforglomliga minnen :) Tack for en grym kvall darling! Jag kommer aldrig kunna tacka enough for presenten - ett tiffany halsband dar det ar in graverat  "Linnea & Anna 2008 NY"! LOVE IT!

I lordags akte jag tillbaks till meatpacking for att bruncha med Amanda min kusin och hennes pojkvan Paul pa "Pastis". Det var sa himla roligt att traffa min finaste Amanda har i NYC :) Jag skulle jobba kvallen sa J & jag hade girls night!

I gar sov jag till 12 sen akte jag hem till Anna med varsin bagel och hon hade kaffet klart. Vi kollade pa bodyguard och lag i sangen hela dagen! Bade var helt slut sa det var underbart med en riktig mys sondag....


Roomservice?!


Skont att forfesta med en MP3 i orat! Haha...


Oopps! Nagon som brot mot reglerna?! ;)


You look fab honey! And you know it ;)


Gansevoort rooftop, glommer ju alltid kameran i natt vimlet!


Finaste Amanda & hennes man Paul ♥






Linnea & Anna 2008 NY ♥

Tack alskling for den allra basta presenten! Kommer hanga runt min hals for alltid....

Juicy girl.

Idag har jag firat min fodelsedag med min vard familj! Vi at middag pa min favorit resturang "bang" och jag fick varldens finaste present fran dom. Ett charm armband med en peace charm fran juicy och en troja. Sa himla gulligt att dom verkligen hade tankt ut vad jag gillar. Dom visste namnligen att jag alskar mitt thomas sabo armband men dom ville ge mig nagot speciellt fran dom :) Jag ar sa lycklig over att ha dom i mitt liv!
 



Jessica valde ut berlocken vilket syns med flickigt rosa och en fjaril :)


I morgon ar det all in mina vanner! Jag blir 20ar, Anna & jag ska ha en hel kvall pa manhattan. Dansa natten lang, bruncha dagen efter - Detta kommer bli bast!! Jag ar sa glad att fa fira med dig Anna, vi firar varan vanskap!

Linda & Emelie mina finaste vanner.... 2 ar i rad nu utan er vid min sida pa min dag :( Jag som har haft er dar i alla ar! Jag kommer helt enkelt ha er i mina tankar + alla mina andra ogonstenar dar hemma som jag hade gjort vad som helst for att fa ha har♥

PEACE & LOVE 

Breakfast at Tiffany's.

Igar sag jag "Breakfast at Tiffany's" for forsta gangen och jag forstar verkligen varfor alla far sa mycket inspoiration fran den filmen. Allt ar sa vackert! Den lilla svarta, parlor, simpelt, NYC, karlek, Tiffany's......















 

When will I find my true love.....?


Sunday walk.

















































Nu ska frugan och jag krypa ner i sangen, ata fruktsallad & kolla pa "breakfast at Tiffany's" och "Pretty woman" efter en underbar host promenad!

Italian love!

Igar traffade vi som sagt var underbara Cristiana och hennes brasilianska kompis Danielle som hon bor tillsammans med i Milano. Det ver verkligen jatte roligt att traffa henne igen! Vi visade dom west village, marc jacobs affarerna sen gick vi ner mot SOHO. Vi tankte ata middag pa nagon mysig resturang i meatpacking district men alla kande sig sa ackliga efter en dag i regnet sa det blev ol pa en bar i east village istallet :) Bara man har bra sallskap sa blir allt kul! En kille som dom hade traffat kvallen innan kom forbi med sin kompis, tyvarr blev det lite for mycket italienska for mig och Anna sa vi drog hem ganska tidigt.


Fran den ljusaste till den morkaste, haha!


♥Cristiana & Daniella ♥


Jag kopte en underbar "weekendbag" & en sot lappstift penna.


Nu ska jag aka till Anna sa vi kan ata en sen frukost ihop och sen ga en lang skon sondagspromenad i 15c sol - Kan man fa en battre sondag....? LOVE!

Coffe at starbucks.

Kom precis hem fran starbucks, fikade dar med hjartat ikvall! Christiana den italienska tjejen som vi traffade i san diego skrev till oss att hon ar i NYC denna helgen :) Ska bli saaa himla roligt att fa traffa henne igen! Hon ar varldens skonaste - hon klacker dom sjukaste kommentarerna. Som en dag pa stranden i SD fick hon inte fram vad hon ville saga sa istallet sa hon: I wanna..... FUCK! Hur hogt som helst! Ordet hon inte kunde komma pa blev fuck istallet och gjorde hela meningen till den basta ever.



Idag har det varit en mysig host dag! Tanker pa er dar hemma ♥

CHANEL.

Vem vill inte aga nagot fran Chanel? Snyggt till allt! Forst pa listan ar helt klart en klassisk quilted 2.55. Listan uppdateras dagligen!



TO DIE FOR!! Charm 2.55 spring 2007.




Idag ar det regn & rusk har i NY. Nastan alla lov ligger pa marken - alskade host ar snart over!

081105.

Aaahh min tv har precis slocknat!! Far antagligen en ny i helgen, KUL.. Jag som sag sa mycket fram emot att se en bra film ikvall, jag ar trott och verkligen pa krigsstigen idag!

Jag langtar saaaa tills jag & Anna ska till city pa lordag!! Hoppas pa en brunch pa kandishaket pastis sen ska jag kopa mig ett par uggs om dom har kommit in och kanske nagot mer :) Aven om jag verkligen MASTE spara! Vad sags om en drink pa kvallen darling...? Lordag bokat!


Funderar starkt pa denna klanningen fran DKNY med guld, silver och lila paljetter.


Pauline du ar mitt liv! Forut nar vi pratade onskade jag inget annat an att jag lag jamte dig i din soffa och holl din hand.... Du vet inte hur mycket du betyder for mig och vilken stor plats du har i mitt hjarta - det ar nagot jag aldrig har kunnat forklara namnligen!  Men du vet att jag alskar dig ♥

Over and out.... All min karlek till er!


Angels on the moon.



Don't tell me if I'm dying, cause I don't wanna know...

Bakfylla + sondag = hemlangtan!

Jag kom nyss hem fran Anna. Hon lamnade mig hemma och drog in till city pa en date!!

Igar hade vi myskvall hemma med vin och god mat. Som vanligt kanske det blev ett eller tva glas for mycket vilket gor att jag mar sa himla daligt idag! Jag langtar hem sa himla mycket och jag vill bara krypa ner i mitt egna tacke som luktar mitt hem och satta pa en bra film, halvsova och sedan vakna upp och ata siams thaimat!  Jag hungrar ihjal men jag hor att hela min vardfamilj springer omkring dar uppe och idag ar en dag som jag inte orkar satta pa leendet utan jag vill bara ga omkring som en zombie.... Snalla Anna kom hem och radda mig :)

Just nu ligger jag i min sang med russin och dietcoke. Har precis pratat med min underbara van Fredrik pa skype, det gjorde ju tyvarr saken samre for nu saknar jag sjalvklart honom ocksa! AAHHH kan jag ta forsta flyget hem!!!


Varan middag igar... MUMS :)


Nu ska jag lagga mig i "min" sang och se om det finns nagot bra pa tv:n vilket det garanterat inte gor! Hoppas ni dar hemma njuter mer av eran sondag an vad jag gor, alla mina pussar & kramar till er!

RSS 2.0